chordgitars

Fanny Sabila

Renggang Panghalang

Intro:

: G#m . . E . . C#m . . D# . .
E . . E . . C#m . . G#m . .
E A G#m . .

G#m
mangsa bulan keur moncorong . .
E C#m
bAntang gA milu marengan . .
G#m E G#m E D#
Andah . . ngahias mAga . .

int . C#m . . D# . . G#m . .

G#m
saupami cinta urang . .
E C#m
bisa langgeng salawasna . .
G#m E G#m
bagja . . Ata nu diteda . .

D#
kunaon rAgang panghalang
E
henteu nyatujuan urang
D#
jadi cucuk liliwatan
E A
malah . . hatA . .
G#m D#
asa mineng diraheutan . .

reff :
G#m E G#m
tos bingung . . kumaha . . mayunanna . .
C#m A G#m
badA di beureum dihideung . .
A B G#m
abdi pasrah nu pangsaAna ti anjeun . .

musik : E . . C#m . . G#m E G#m . .
D# . . E D# G#m . .
C#m . . G#m . . D# . . G#m . .
E - D# - C#m - D# G#m

G#m
saupami cinta urang . .
E C#m
bisa langgeng salawasna . .
G#m E G#m
bagja . . Ata nu diteda . .

D#
kunaon rAgang panghalang
E
henteu nyatujuan urang
D#
jadi cucuk liliwatan
E A
malah . . hatA . .
G#m D#
asa mineng diraheutan . .

reff :
G#m E G#m
tos bingung . . kumaha . . mayunanna . .
C#m A G#m
badA di beureum dihideung . .
A B G#m D#
abdi pasrah nu pangsaAna ti anjeun . .

G#m E G#m
tos bingung . . kumaha . . mayunanna . .
C#m A G#m
badA di beureum dihideung . .
A B G#m
abdi pasrah nu pangsaAna ti anjeun . .
A G#m
abdi pasrah . . nu pangsaAna ti anjeun . .