chordgitars

Guyon Waton ft Denny Caknan

Sanes

Intro : F G Em Am Dm G Am -G

C
opo kowe ra ngerti larane
C F -Em
naliko pas aku kelangan kowe
Dm G-G
ngancani mongso sepimu
Em Am-Am
nuruti opo karepmu
Dm G Dm-Dm G
nyatane atimu dudu nggo aku
.
C
arepo gedene roso tresnoku
C F F-Em
sak jerone atiku nggo sliramu
Dm G
yen udu sing dikarepke
Em Am
sanes sing dipingini
Dm G
durung sempet nduweni
C
mpun kon ngikhlaske
.
F
nyatane..
G Em
sak singkat-singkate ceritane
A Dm
ngelalekke tetep ora gampang
G C
ra koyo kowe sing gampang golek liyane
.
Reff :
C -Em-F G
ngancani nanging ora iso nduweni
Em
ngenteni nanging kowe
A Dm
malah ngenteni tresno liyane
G
dudu aku ternyata sing
C
mbok karepke
.
F G
udane soyo deres ra mandeg-mandeg
Em
atiku melu teles
A Dm
pas udane teko kowe lungo
G
kowe lungo milih wong sing
C
luwih mulyo
.
Musik : Am Em F -C C-G/B
Am Em F G
.
F
nyatane
G Em
sak singkat-singkate ceritane
A Dm
houwo ngelalekke tetep ora gampang
G C
ra koyo kowe sing gampang golek liyane
.
Reff :
C -Em-F G
ngancani nanging ora iso nduweni
Em
ngenteni nanging kowe
A Dm
malah ngenteni tresno liyane
G
dudu aku ternyata sing
C
mbok karepke uwoooooo
.
F G
udane soyo deres ra mandeg-mandeg
Em
atiku melu teles
A Dm
pas udane teko kowe lungo
G
kowe lungo milih wong sing
C
luwih mulyo
A Dm
pas udane teko kowe lungo
G
kowe lungo milih wong sing
(C)
luwih mulyo
.
Outro : C F Em -G C