chordgitars

Darso

Sakur Ngimpi

Intro : Am - F - G - G# - Am
Am Suling G - D - Am

Am
Saprak anjeun ngaleos

F
Ngabeubeutkeun duriat
G Am
Nirup asa nunggelis hate mararingis
Am
Saprak anjeun ninggalkeun
F
Ngararajet cinta urang

G Em Am
Pikiran baluweng pinuh ku emutan
G Am
Sagala rasa kabawa anjeun
Am
Saparo nyawa ngilu ka anjeun
G
Nikmatna hirup leungit teu nyesa
Am
Teuing kamana....
Am Em F
Letah teu mirasa sagala karasa pait
G Am
Sare gulang guling hese peureum

Intro : F - G - Am (2x)

Reff :

Am G
Kahayang mah ieu teh sakur ngimpi
D
Anu ngageuingkeun urang
Am G - Am - F - Am
Tina kasombongan diri
Am G
Kahayang mah waktu teh ngulang deui
Dm
Sabulan anu katukang
Am
Basa silih keukeupan
G
Ngahelas kaleungitan
Am
Ngorejat seseblakan
E
Lieuk euweuh lieuk euweuh
Am
Ngagugulung lamunan
Am Dm
Ngarep-ngarep sakur ngimpi
Am
Ngarep-ngarep anjeun datang
Bm
Tiap detik ngan tatanya
Am
Dimana anjeun