chordgitars

Darso

Dadali Manting

Dm            Bb
Dadali manting tipeuting
C             Dm
Ngalayang kakalayangan
Bb
Neangan nu lawas ilang
C        Dm
Baturna duka kamana

*
         Bb
Dadali manting tipeuting
C              Dm
Ngalayang kapileumburan
Bb
Hate duh kapigandrung
Dm
Nu ilang kawas nu pundung

Reff:
  Gm
Memang bongana manehna
Dm
Kacidana samokaha
  Bb
Kaduhung sagede gunung
Dm
Kumaha nya pilampaheun

Gm
Dadali kabawa angin
Gm             Dm
Teu wasa nandangan lara
Bb        Dm
Tos teu kadenge deui sorana
C        Bb
Boa..Boa..Boa..Boa...
Dm
Tapi palias teuing..