chordgitars

Sule

Langlayangan

Intro:
Am F Dm Bb E

E F
Itu langlayangan
Dm Am
nu pegat kapakan
F
di langit lénglang
Am
ngaboléang
F
Asih nu munggaran
G Am
naha teu kapakan
F
diri ngalayang
E Am
teu aya pamuntangan

G Dm
Naha asih na beut sirna
F Bb Am
deudeuhna lumpat kamana?
G Dm
Naha cinta na beut ilang
E
kapakan duka teuing kamana?

F G Am
Salira ayeuna ayana dimana?
F G Am
Akang leungiteun salira
F G Am
Salira ayeuna ayana dimana?
E F Am
Ku teu sangka salira midua cinta

Musik:
Am F Dm Bb E

E F
Itu langlayangan
Dm Am
nu pegat kapakan
F
di langit lénglang
Am
ngaboléang
F
Asih nu munggaran
G Am
naha teu kapakan
F
diri ngalayang
E Am
teu aya pamuntangan

G Dm
Naha asih na beut sirna
F Bb Am
deudeuhna lumpat kamana?
G Dm
Naha cinta na beut ilang
E
kapakan duka teuing kamana?

F G Am
Salira ayeuna ayana dimana?
F G Am
Akang leungiteun salira
F G Am
Salira ayeuna ayana dimana?
E F Am
Ku teu sangka salira midua cinta