chordgitars

Ismail Marzuki

Panon Hideung

Am
Panon hideung
Am
Pipi koneng
E7
Irung mancung
Am
Putri bandung

Dm
Putri saha
Am
Dimana bumina
E7
Abdi resep
Am
Ka anjeunna

Am
Siang wengi
Am
Ka impi impi
E7
Hate abdi
Am
Sararedih

Dm
Teu emut dahar
Am
Teu emut nginum
E7
Emut kanu geulis
Am
Panon Hideung