chordgitars

Alfian

Neng Geulis

Intro

C F C
Neng geulis pujaan akang

F C
neng geulis akang hoyong tepang

F C
upami teu aya pamengan

G C
Langkung sa yu urang kenalan


C F C
Neng geulis pujaan akang 

F C
neng geulis akang hoyong tepang

F C
upami teu aya pamengan

G C
Langkung sa yu urang kenalan

Reef :

F C
itu saha anu acuk bereum

F C
itu saha anu acuk bodas

G F
pipi koneng hirung mancung

C
panon hideung putri bandung

Intro - Back to (*)