chordgitars

Darso

Domba Kuring

Dm
Miara Domba Teh Dua

A
Domba Bikang Dua Nana

A# Dm
Ayeuna Geus Ngalobaan. Ngalobaan Aranakan

A
Ka Balad-Balad di Desa

Dm
Ka Dulur Anu di Lembur

Gm
Ulah Kaget Ulah Heran

Dm
Ulah Nanyakeun Jaluna

A Bm
Bisi Jadi Masalah. Bisi Jadi Pitnah

A#
Ulah Turut Campur. Sabab Domba-Domba Kuring

#A
Domba-Domba Kuring

A Dm
Di Angon-Angon Ku Kuring

A
Di Paraban Ku Kuring

Dm
Anak Nage Anu Kuring

A Dm
Saha Jaluna Mana Jaluna

A A# Dm
Saha Jaluna Jalunamah Domba Adu Asal Garut

Dm
Miara Domba Teh Dua

A
Domba Bikan Dua Nana

A# Dm
Ayeuna Geus Ngalobaan. Ngalobaan Aranakan

A
Ka Balad-Balad Di Desa

Dm
Ka Dulur Anu Di Lembur

Gm
Ulah Kaget Ulah Heran

Dm
Ulah Nanyakeun Jaluna

A Bm
Bisi Jadi Masalah. Bisi Jadi Pitnah

A A# Dm
Ulah Turut Campur. Sabab Domba-Domba Kuring

A#
Domba-Domba Kuring

A Dm
Di Angon-Angon Ku Kuring

A
Di Paraban Ku Kuring

Dm
Anak Nage Anu Kuring

A A# Dm
Saha Jaluna Jalunamah Domba Adu Asal Garut