chordgitars

Sule

Kunaon Anjeun

Intro Am F Am E
.
Am F Am
Di ibun nyangkrung na daun
E
Wanci ti peuting dina hariring
Dm Am
Lamunan anggang ka tukang
.
Am F Am
Kamari asa can bari
E
Anjeun ngudarkeun tali ka asih
Dm Am
Nu lawas meungkeun lalakon
.
Reff
Dm Am
Naha bulan nu ngempray nyaangan
G Am
Poek katutup ku mega
Dm Am
Anjeun nu nyieun jangji mimiti
G Am
Anjeun nu jalir
Dm
Duh tega
Am
Luluasan
F E Am
Anjeun nutup jalan panghareupan
.
Intro Dm Am G Am 2x
.
Am F Am
Kamari asa can bari
E
Anjeun ngudarkeun tali ka kaasih
Dm Am
Nu lawas meungkut lalakon
.
Reff
Dm Am
Naha bulan nu ngempray nyaangan
G Am
Poek katutup ku mega
Dm Am
Anjeun nu nyieun jangji mimiti
G Am
Anjeun nu jalir
Dm
Duh tega
Am
Luluasan
F E Am
Anjeun nutup jalan panghareupan