chordgitars

Sule & Rita Tila

Emut Bae

Intro:
Am F Am F
Am F Am F Am

Am F
Lain ti baheula atuh Kang
F Am
urang teh patepang
F
Ieu hate abdi atuh Kang
Am
emut bae ka Engkang
F Am
Teu beunang dipapalerkeun,
F Am
teu beunang dibebenjokeun

Am F
Lain ti baheula atuh Kang
F Am
urang teh patepang
F
Ieu hate abdi atuh Kang
Am
emut bae ka Engkang
F Am
Teu beunang dipapalerkeun,
F Am
teu beunang dibebenjokeun

Reff:

Am
Dipapareng sugan jaga
E
Endah mun laksana
Dm F
Wangi asih nu duaan
Am
Imut bagia tineung rasa

Am
Dipapareng sugan jaga
E
Endah mun laksana
Dm F
Wangi asih nu duaan
Am
Imut bagia tineung rasa

Am F
Aduh Engkang....
Am
Emut bae ka Engkang
F Am
Aduh Engkang abdi kabiruyungan

Int:
F Am F Am

Am F
Lain ti baheula atuh Kang
F Am
urang teh patepang
F
Ieu hate abdi atuh Kang
Am
emut bae ka Engkang
F Am
Teu beunang dipapalerkeun,
F Am
teu beunang dibebenjokeun

Back To Reff