chordgitars

Rika Rafika

Cimata Cinta

Dm F Am
Mega hideung nu alum semu nu nguyung
E F E
Langit angkeun hideung taya bengras deui
F Am
Duh Gusti kanyeri teu euih-euih
Bb C Am
Cipanon kacinta maseuhan teu kendat raat
Dm F Am
Pasusubuh ngaririncik hujan leutik
E F E
Lir marengan ceurik ati nu keur gering
F Am
Duh engkang kanyeri teu euih-euih
Bb C Am
Cipanon kacinta maseuhan teu kendat raat

Reff:
F Am
Na iraha langit caang
F E
Na iraha anjeun datang
F Am
Na iraha langit caang
F E Am
Na iraha bagja datang
Dm Am
Rasa kaasih teu euih-euih
Dm Am
Rasa kasono taya pohona
Dm Am
Rasa kamelang teu ilang-ilang
F E Am
Rasa kacinta ngamuara jero dada

Musik:
Am Dm F Am
E F E Am Dm

Dm F Am
Pasusubuh ngaririncik hujan leutik
E F E
Lir marengan ceurik ati nu keur gering
F Am
Duh engkang kanyeri teu euih-euih
Bb C Am
Cipanon kacinta maseuhan teu kendat raat

Back to Reff