chordgitars

Ade Astrid ft Gerengseng Team

Dua Lalaki

Intro:
Am F Dm Bm E

Am Dm
anjeun lalaki kuring lalaki
G F Am
pada mika harep miboga dirina
Am E
kembang nu jadi impian
B F
tos lami mapaes ati
E Am
duh.........diri mi cinta

Am Dm
pasti sarua miboga cinta
G F Am
pada mikahayang tur metik atina
Am E
iraha bakal laksana
B F
rek metik kembang ka tresna
E Am
nu jadi cengceuman....

Am E
diri nandangan kasiksa
Am Dm
gering pikir ngalanglayung
G
horeng micinta nu samar
F Am
asa teu walakaya

E Am
anjeun nu jadi rebutan
Dm
antara dua lalaki
Dm G
nu sami sami micinta
F Am
kadiri salira......


F
rasana diri ges teu daya
G Am
akang micinta anjeuna
F
harepan ngan ukur harepan
E Am
nu ayeuna ngantinggal lamunan