chordgitars

Azmy Z

Laleur Hejo

Intro : Am

Am
boga kabogoh hayang nu geulis
Am
boga kabogoh hayang nu modis
G
beungeutna nu mulus siga artis
Am
jeung seu'eur acis
.
Am
gayana mah emang siga sultan
Am
tapi geningan loba samet'an
G
di sampeurkeun kalah beubeuleucetan
Am
jeung poho ingetan
.
Dm
matak wajar lamun manehna
Am
di runghal ku kabeh sa'antragana
F E
di poyokan ku kabeh babaturana
.
Reff :
Dm G
teu kaop ningali nung herang saeutik
C F
panona ngadadak cenghar bunceulik
Dm Am
teu kaop nempoan awakna montok
E Am
ngahuleung teu ngicep bari olohok
.
Dm G
kabeukina unggal poe kur lalajo
C
scrol tiktok
F
ngahayal jiga nu boloho
Dm Am
manehmah emang dasar laleur hejo
E Am
lalaki lieur hese jodo
.
Musik : Am Am Am
.
Am
gayana mah emang siga sultan
Am
tapi geningan loba samet'an
G
di sampeurkeun kalah beubeuleucetan
Am
jeung poho ingetan
.
Dm
matak wajar lamun manehna
Am
di runghal ku kabeh sa'antragana
F E
di poyokan ku kabeh babaturana
.
Reff :
Dm G
teu kaop ningali nung herang saeutik
C F
panona ngadadak cenghar bunceulik
Dm Am
teu kaop nempoan awakna montok
E Am
ngahuleung teu ngicep bari olohok

Dm G
kabeukina unggal poe kur lalajo
C
scrol tiktok
F
ngahayal jiga nu boloho
Dm Am
manehmah emang dasar laleur hejo
E Am
lalaki lieur hese jodo
.
Int. Am
.
Am
boga kabogoh hayang nu geulis
Am
boga kabogoh hayang nu modis
G
beungeutna nu mulus siga artis
Am
jeung seu'eur acis
.
Am
gayana mah emang siga sultan
Am
tapi geningan loba samet'an
G
di sampeurkeun kalah beubeuleucetan
Am
jeung poho ingetan
.
Dm
matak wajar lamun manehna
Am
di runghal ku kabeh sa'antragana
F E
di poyokan ku kabeh babaturana
.
Reff :
Dm G
teu kaop ningali nung herang saeutik
C F
panona ngadadak cenghar bunceulik
Dm Am
teu kaop nempoan awakna montok
E Am
ngahuleung teu ngicep bari olohok

Dm G
kabeukina unggal poe kur lalajo
C
scrol tiktok
F
ngahayal jiga nu boloho
Dm Am
manehmah emang dasar laleur hejo
E Am
lalaki lieur hese jodo