chordgitars

Nining Meida

Es Lilin

Intro: Dm

Dm Bb Dm
Es lilin mah didorong-dorong
Bb A
dibantun mah dibantun ka Sukajadi
Bb Dm
abdi isin dunungan samar kaduga
C Bb Dm
sok inggis mah aduh henteu ngajadi

Dm Bb Dm
Es lilin mah ceuceu buatan Bandung
Dm Bb A
dicandak mah geuning ka Cipaganti
Dm Bb Dm
abdi isin jungjunan duh bararingung
C Bb Dm
sok inggis mah aduh henteu ngajadi

Dm Bb Dm
Itu saha dunungan nu nungtun munding
Dm Bb A
digantelan geuning ku saputangan
Dm Bb Dm
itu saha dunungan ku ginding teuing
C Bb Dm
sing horeng mah aduh geuning jungjunan

Int : Dm Bb Dm Bb A

Dm Bb Dm
Es lilin mah ceuceu dikalapaan
Dm Bb A
raosna mah geuningan kabina-bina
Dm Bb Dm
abdi alim dunungan paduduaan
C Bb Dm
sok sieun mah dibantun kamana-mana

Dm Bb Dm
Kamana mah geuningan ngaitkeun kincir
Dm Bb A
ka kaler mah ka kaler katojo bulan
Dm Bb Dm
kamana mah dunungan ngaitkeun pikir
C Bb Dm
moal paler geuningan da ku sabulan